Üdvözöllek!

Szántai-Virág Dóra vagyok, a Dorianne’s paperie megálmodója, megvalósítója.

Rajongója vagyok a színeknek, és megszállottja a papírnak. A szépséget a letisztultságban látom. A kézi rajz és festés, digitális tervezés a szenvedélyem és a hivatásom. Debrecenben élek férjemmel és kisfiammal.

A Dorianne’s paperie-t azzal a reménnyel hívtam életre, hogy a munkámmal nem csak magamnak, hanem másoknak is örömet szerezhetek.

ViberInstagram

Esküvői papírkollekciók kézzel, szívvel, lélekkel
Esküvői papírtermékeim a legnagyobb gondossággal és odafigyeléssel, szeretettel készülnek Debrecenben. Online rendelhetőek, így az ország bármely területére, sőt határokon túlra is eljuttatom őket. Remélem, a Ti tetszésedet is elnyerik, és hamarosan elégedett megrendelőim között köszönthetlek benneteket.

 

Kiegészítő termékek
Az esküvői meghívókon túl elkészítem a nagy napra az egyéb papír kiegészítőket is, úgy mint: menükártyák, ültetőkártyák, ültetési rend, asztalszámok, köszönőajándék-címkék, vendégkönyv… Esküvői arculatban gondolkodom, tehát minden egységes stílusban, azonos designnal készül az esküvőtökre.

 

Egyedi tervezés
Jó ha tudjátok, hogy mindegyik meghívó design változtatható, személyre szabható. Kérésetekre a grafika színét módosítom, az adott motívummal új koncepciót tervezek, vagy más formátumot adunk a meghívóitoknak. A célom az, hogy az igényeiteknek tökéletesen megfelelő meghívót nyújthasátok át büszkén a szeretteiteknek. Ha valami teljesen egyedit álmodtatok meg, vagy konkrét elképzelésetek van, azt is igyekszem a legjobb tudásom szerint megvalósítani.