Annyiszor próbáltam megfogalmazni, hogy mit jelent nekem ez a hivatás és annyiszor próbáltam bemutatni magamat, melyben mindig rájövök arra, hogy tulajdonképpen a családom után nekem ez jelenti a MINDENT, akárhogyan csűröm-csavarom a mondatokat 🙂

Mindezekből következik az, hogy én a szertartásotokért tényleg a MINDENEM odaadom és a szertartásokba mindig kicsit „belehalok”.

Nem számít hányadik esküvő nekem a tiétek, mert ugyanúgy készülődök veletek és megélem a csodátokat, hiszen tisztába vagyok azzal, hogy egy ilyen nagy horderejű esemény micsoda rendkívüli fontossággal bír és mindegyiknek megvan a maga különlegessége, azaz a Ti kapcsolatotoknak is. Nem véletlen hangsúlyozom mindenhol azt, hogy ez nekem nem munka, hanem kizárólagos szívügy, hogy a Ti szertartásotok minden percéből a lehető legnagyobb maximumot hozzam ki teljesen rátok szabva a kizárólagos személyesség jegyében.

És, hogy mivel tudok plusz töltetet adni nektek, ha engem választotok?

Az alázatom, a rugalmasságom, a segítőkészségem és a magánéletemből merített mérhetetlen hitelességem. Amikor mesél valaki Nektek a szerelemről, a családalapításról vagy egyszerűen csak a mindennapi érzésekről és a Ti személyes történeteiteket egy mesébe illő fogalmazásba önti akkor azt csak az tudja átadni, igazán közvetíteni nektek, aki ön azonos vele, tudniillik aki alapból nem hisz abban, amit előad, már nem is tudja a kellő hatást kiváltani az emberekben és végtére egy ilyen polgári ceremóniának pontosan ez a lényege, a mindenkinek kijáró igazi érzelmi hullámvasút átélése.

Amennyiben Ti is arra vágytok, hogy az esküvőtök legfontosabb momentumának garanciája legyen az, hogy lelke legyen egy kis humorral megfűszerezve akkor forduljatok hozzám bizalommal és valósítsuk meg együtt életetek megismételhetetlen pillanatát.

DribbbleInstagram

Ivett csomagjainak árairól, érdeklődj bátran a Kapcsolati űrlap kitöltésén kereszül!